Käytönjohtajuuspalvelumme

Käytönjohtajuus-palvelumme

Sähkölaitteiston käytönjohtaja seuraa laitteiston haltijan puolesta sähkölaitteiston kuntoa säännöllisin väliajoin varmistaen sen käytön olevan turvallista ja toimivaa. Käytönjohtajana vastaamme laitteistosi huolloista, kunnossapidosta, korjauksista ja määräaikaistarkastuksista varmistaen, että havaitut puutteet ja viat korjataan aina hyvissä ajoin.

Sähkölaitteiston lämpökuvaukset

Hyödynnämme palveluissamme sähkölaitteiston lämpökuvausta, jolla saamme entistä tarkempaa tietoa itse laitteistosta.

Sähköverkon analysointi

Palveluihimme kuuluu myös sähköverkon analysointi. Analyysit toteutetaan sähköverkkoon kytketyn piirturimittarilla, jonka avulla pystytään tutkimaan missä kunnossa laitteet ovat ja näin ollen ennaltaehkäisemään esimerkiksi loissähköä.

Milloin käytönjohtajaa tarvitaan?

Sähkölaitteiston haltijan eli useimmiten sen omistajan tulee huolehtia, että laitteistolle on nimetty käytönjohtaja, mikäli laitteistoon kuuluu yli 1000 V nimellisjännitteisiä osia tai kun laitteiston liittymisteho on yli 1600 kVA. 

Miksi valita meidät?

Mikäli sähköjohtajuutta ei hoideta kunnolla, voi sähköjakeluun aiheutua keskeytyksiä kriittisessä tilanteessa. Valitessasi meidät saat vuosien kokemuksen omaavan käytönjohtajan, joka hoitaa työt aina luotettavasti ja ammattitaidolla. Näin voit luottaa siihen, että sähkölaitteistosi toimii aina mutkitta.